Cliënteninformatie

Tijdens een persoonlijk (of telefonisch) oriënterend gesprek informeert de begeleider van Auti-View u over de werkwijze van de organisatie. In dit eerste kennismakingsgesprek wordt er een stappenplan doorlopen om een helder beeld van de situatie te krijgen. Vervolgens wordt de gewenste begeleidingsvorm bepaald. Tijdens dit gesprek krijgt u ook informatie over de 24 uur bereikbaarheid van Auti-View.

 

Of het nu gaat om een kind of (jong-) volwassene; elke vorm van begeleiding is precies afgestemd op de persoonlijkheid van de cliënt. Sommige personen zijn open en gemotiveerd en anderen praten minder gemakkelijk en vinden het moeilijk om gedachten onder woorden te brengen. Auti-View vindt het waardevol om ouders en partners in het begeleidingsproces te betrekken. De begeleidingsduur is afhankelijk van de hulpvraag en de zwaarte hiervan.

Na het kennismakingsgesprek wordt u na de afgesproken periode opnieuw benaderd door de begeleider van Auti-View. Wanneer u besluit de dienstverlening van Auti-View te accepteren wordt een intake gesprek gepland.